اخبارسفرویژه

ویزای مجارستان را چگونه بگیریم

برای ورود به کشور زیبای مجارستان که عضو پیمان شینگن است  نیازمند گرفتن روادید است، اما برای دریافت آن چه کارهایی باید انجام دهیم؟

آدرس سفارت مجارستان در تهران:استان تهران، تهران، منطقه ۳، میدان هدایت، خیابان شادلو، شماره ۱۰، شادلو

وبسایت:https://teheran.mfa.gov.hu/

تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲

انواع ویزای مجارستان

ویزای تجاری
ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
ویزای ورزشی
ویزای تحصیلی
ویزای ملاقات با بستگان

مدارک لازم برای دریافت ویزا

۱) فرم درخواست ویزا

۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی

۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید

۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

۶) نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

۸) بیمه‌ نامه معتبر

۹) سند مالکیت

۱۰) واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌ها

  • کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
  • حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
  • حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 1 =