اخبارسفرویژه

ویزای لهستان را چگونه بگیریم؟

گر قصد سفر به لهستان دارید و نمی دانید چه وقت به سفارت لهستان مراجعه کنید یا برای گرفتن ویزای لهستان به چه چیزهایی نیاز است و شرایط لازم چیست و سفارت این کشور در کدام نقطه شهر است، اطلاعات مورد نیاز و چگونگی مراجعه و مدارک مورد نیاز و… به همه ی این پرسش ها و سوالات احتمالی دیگر فلایت گلوبال در این بخش پاسخ می دهد تا از نحوه دریافت ویزای لهستان اطلاع پیدا کنید و با ویزا و سفارت لهستان آشنا شوید.

اطلاعات تماس و آدرس سفارت جمهوری لهستان

آدرس و محل سفارت جمهوری لهستان و اطلاعات تماس آن از این قرار است:

تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲، سفارت جمهوری لهستان در ایران

همچنین می توانید موقعیت سفارت جمهوری لهستان در تهران روی نقشه پیدا کنید.

تلفن سفارت جمهوری لهستان در تهران: ۴-۸۸۷۸۷۲۶۲

فکس سفارت جمهوری لهستان در تهران: ۸۸۷۸۸۷۷۴

و در آدرس زیر فرم درخواست روادید را می توانید دریافت کنید.

https://secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx

در ادامه در ویزا و سفارت لهستان روز و ساعت کار این سفارت را ببینید.

روز و ساعت کار سفارت جمهوری لهستان در تهران

سفارت جمهوری لهستان همه روزه به جز جمعه و شنبه در روزهای کاری یک شنبه تا پنج‌ شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به مراجعین و متقاضیان در خواست ویزای این کشور است. همچنین فعالیت و ارائه خدمات بخش کنسولی سفارت جمهوری لهستان در روزهای یک شنبه‌ تا پنج‌ شنبه‌، ساعت ۰۹:۰۰ صبح تا ساعت ۱۳:۰۰ بعد از ظهر است. جهت ارائه و تحویل مدارک ویزا باید در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۱۰:۰۰ صبح به سفارت جمهوری لهستان بخش کنسولی مراجعه کرد. و جهت مصاحبه که البته وقت آن قبلا تعیین شده است از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر، به سفارت جمهوری لهستان باید مراجعه کرد. در ویزا و سفارت لهستان مدارک لازم را جهت دریافت ویزای لهستان خواهیم گفت.

مدارک و شرایط مورد نیاز

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت در خواست و دریافت ویزای شینگن برای کشور لهستان به این صورت است که جهت دریافت ویزای باید فقط شناسنامه و کارت ملی تاییدیه کامل از امور خارجه و دادگستری داشته باشند، و سایر مدارک ترجمه عادی آن کافی است. همچنین هر یک از اعضای خانواده و هر شخص باید فرم جداگانه داشته و مدارک کامل و جدا را تحویل دهند.  ترجمه‌ ی مدارک همه باید به انگلیسی باشد.

بد نیست بدانید که برای دریافت ویزا توریستی، داشتن دعوتنامه الزامی نیست و تنها با رزرو هتل می شود برای آن اقدام کرد. اشخاص بالای ۱۲ سال سن برای ارائه و تحویل مدارک شخصا باید خود مراجعه کرده و در محل سفارت حضور داشته باشند. دریافت فرم درخواست فقط از طریق سایت امکان پذیر است و نباید حضوری مراجعه کرد. همچنین هر فرد مراجع کننده فقط یک بار می تواند فرم را تکمیل کند و پس از ثبت فرم تغییر و جابجایی و کنسلی امکان پذیر نمی باشد. اما اگر می خواهید در وقت خود تغییر ایجاد کنید از وقت قبلی باید ۲۴ ساعت گذشته باشد تا دوباره بتوانید فرم دریافت کرده و تکمیل کنید.

هزینه پرداختی برای ویزای جمهوری لهستان

بزرگسالان مبلغ ۶۰ یورو باید پرداخت کنند.

کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو است.

برای کودکان کمتر از ۶ سال بدو ن پرداخت هزینه و رایگان است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی جمهوری لهستان

  • پر کردن فرم ‌های تقاضای ویزا
  • در این فرم ها باید تمام قسمت ها پر شود و شخص باید آن را امضاء کند. اطلاعات فرم شامل موارد زیر است:
  • نام و نام خانوادگی پدر
  • نام و نام خانوادگی مادر
  • نام و نام خانوادگی همسر
  • تاریخ تولد
  • محل تولد
  • ارائه یک قطعه عکس تمام رخ و زمینه سفید که جدید گرفته شده با اندازه ۳/۵ در ۴/۵ سانتی‌متر، از تاریخ عکس جدید نباید ۶ ماه بیشتر گذشته باشد.
  • شخص متقاضی باید رو به دوربین بوده و زمینه عکس هم روشن باشد.
  • تمام چهره تا شانه فرد مشخص باشد.
  • چشم‌ها باز باشد و نباید با مو پوشیده باشند.
  • عکس باعینک با شیشه روشن و بدون انعکاس نور باشد.
  • پوشش سر مورد قبول است اما چانه و پیشانی و گونه‌ها مشخص باشد.
  • پاسپورت دارای اعتبار که امضا دارنده ی آن در آن باشد.
  • کپی گذرنامه صفحات ۱ تا ۵ گذرنامه جدید
  • کپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۱۰ گذرنامه قدیمی
  • کپی ویزاهای قبلی
  • کپی کارت شناسایی یا شناسنامه از کلیه صفحات
  • مدارک برای اثبات رابطه و نسبت متقاضیان روادید با یکدیگر
  • شناسنامه کارت شناسایی خانوادگی
  • گواهی تولد
  • گواهی ازدواج
  • کارت تحصیلی
  •  بلیط برگشت
  • کپی رزرو بلیط
  • ارائه اصل بلیط بعد از صدور قطعی ویزا
  •  کپی آخرین تغییرات در شرکت در صورتی که شما شخصا فعالیت بازرگانی دارید و همچنین کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی، کپی موافقت نامه تاسیس شرکت، نام، آدرس و شماره تلفن و تاییدیه پرداخت هزینه‌ های اقامت و مدرکی که  اثبات کننده توانایی و اعتبار مالی شرکت باشد.
  • گواهی معرفی از شرکت با ذکر آدرس، شماره تلفن، نام و مشخصات شرکت و شغل و سمت در شرکت، سابقه همکاری، نوع فعالیت در شرکت، مدت اقامت، نحوه پرداخت هزینه‌ها، فیش حقوقی رسمی با تایید سازمان تامین اجتماعی برای کارمندان شرکت ها.
  • گواهی و تاییدیه از مدرسه یا دانشگاه و ارائه کارت دانشجویی و کپی آن برای محصلان و دانشجویان.
  • همچنین از دیگر مدارک مورد نیاز بیمه پزشکی مسافر است که پوشش بیمه ای آن مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو یا ۵۰۰۰۰ دلار آمریکا باشد.
  • اجازه رسمی پدر و مادر یا سرپرست قانونی برای افراد زیر سن قانونی.
  • کلیه امضاها باید در یک دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی انجام شود و تایید قانونی را دارا باشد.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =