اخبارسفرویژه

ویزای شینگن کشور لتونی را چگونه بگیریم؟

شاید نام لتونی و تبلیغات وسیع و بی حد و اندازه تلویزیون های ماهواره ای فارسی زبان درمورد مهاجرت به این کشور کوچک اروپایی و اخذ اقامت اتحادیه اروپا از طریق سرمایه گذاری در این کشور را خیلی شنیده باشند.

کشور لتونی عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به دریافت ویزا شنگن دارید . در حال حاضر کشور لتونی در ایران سفارت ندارد و نزدیک ترین سفارت ها به ایران در آنکارا ترکیه و دبی امارات قرار دارند .

انواع مختلفی از ویزا برای لتونی وجود دارد که دارندگان آن می توانند تا پایان مدت اعتبار ویزای اخذ شده، در کشورهای اروپایی اقامت یا تردد نمایند. این ویزاها عبارتند از ویزای توریستی لتونی، ویزای تجاری لتونی، ویزای دیداری لتونی، ویزای پزشکی لتونی، ویزای کنفرانس لتونی، ویزای ورزشی لتونی و ویزای هنری لتونی.
برای ورود به کشور لتونی می توانید با ویزای شنگن لتونی وارد شوید، اگر با ویزای لتونی اجازه ورود بیابید به کشورهای دیگر شنگن نمی توانید بروید اما اگر ویزای شنگن از وقت سفارت لتونی درخواست نمایید اجازه سفر به کل حوزه شنگن را خواهید داشت.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا لتونی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + پانزده =