اخبارویژه

خدمه هواپيمايي امارات منوي فرست كلاس را به طور خاص ايجاد مي كند

به گزارش وب سایت فلایت گلوبال،عضو هیات هواپيمايي امارات، جي كانگ ، بزرگترین غذای هواپیمایی را با دستور العمل برنده خود برای یک پادشاه به ارمغان آورده است که در سه ماه در هواپيما سرو شد. جي يه، یک شهروند کره ای، جايزه نهایی خود را با امضاي توفو رويال که در ماه آوریل ۲۰۱۹ در مسیر دبی-سئول در منوی اول کلاس امارات معرفی شده را، دریافت کرده است.

برای نشان دادن راه اندازی و موفقیت كيترينگ هواپيمايي امارات و سرمايش غذا در پرواز، شرکت هواپیمایی برای کارکنان خود و برای نشان دادن مهارت های آشپزی خود رقابتي را ايجاد كرد در حالی که برای تعامل و شناختن جي يه مسابقه اي ترتيب داده شد. او تخصص آشپزي خود را به هنگام معرفي غذاي خود آزمود و جريان ثبت نام خود را براي مسابقه توضيح داد.

توفو رویال به مناسبت دستور غذا، کره و جي يه هیجان زده شد تا یک غذاي مناسب را برای منو فرست كلاس امارات و برای مسافرین سرو کند جي يه گفت: “من فکر می کردم ورود به رقابت فرصت خوبی برای نمایش غذاهای سنتی کشور من و اشتیاق من برای پخت و پز خواهد بود. من هیجان زده شدم که بشقاب من توسط هیئت قضات انتخاب شده و من خیلی افتخار می کنم و هیجان زده می شود که غذاي من در هیئت مدیره سرو شود. این غذاي مخصوصا برای پادشاهان سلسله جو سئون آماده شده است. مادربزرگ من هر وقت که مجبور شدیم یک خانواده خانوادگی داشته باشیم، غذاي مشابهی را مي پختيم و بعدا متوجه شدم که این غذاي بیش از ۵۰۰ سال پیش به سلطنت خدمت کرده است. به همین دلیل من آن را توفو رويال نامگذاری کردم. “

جي يه  ادامه داد ،این یک امتیاز بزرگ است که فرصتی برای شناختن استعدادهای آشپزی و به اشتراک گذاشتن علاقه من به غذاست. آشپزی و قدردانی از غذای عالی راهی برای جمع کردن مردم از همه فرهنگ ها كنار هم است و من از اینکه غذای کره ای و غیر کره ای را دوست دارم، لذت بردم. امارات یکی از بزرگترین و پرطرفدارترین هواپيمايي هايي غذايي در جهان است، بنابراین برای من این یک افتخار است. من سپاسگزارم که فرصتی برای کمک به غنی سازی منوهای منطقه ای منحصر به فرد در مسیر و تجربه مشتری داشته باشیم.

جي يه نیز این فرصت را داشت تا در کنار آشپز وانگ دسیان، آشپز امارات، کار کند تا تنوعی از غذاي را که می توانست به راحتی بر روی آن به عنوان مکمل منوی صبحانه در فرست كلاس عرضه شود، تولید کند. توفو، مرغ، قارچهای نعناع، زرده تخم مرغ آب پز شده برای آجیل و هسته کاج به عنوان یک گیلاس، حاوی غذای لوکس و طعم دهنده است. ريختن روغن کنجد و روغن ترفل باعث تقویت طعم این دستور می شود که همراه با داجاک (آبگوشت مرغ)، یک فرنی محبوب کره ای که توسط افراد مختلف در تمام طول زندگی مورد علاقه خود اوست، تحویل داده می شود. همانطور که امارات روزانه ماهانه خود را به روز می کند، توفو رویال سه ماهه امسال در ماه های آوریل، اوت و دسامبر در مسیر دبی-سئوول به پرواز در می آید.

هواپيمايي امارات با بازتاب دادن تعهد خود نسبت به ارائه غذاهای منطقی و بین المللی در هواپيما، جستجو برای یک غذاي نوآورانه را نشان می دهد که گستره شبکه جهانی آن و ماهیت جهانی از پایه کارکنان خود را شامل می شود و بیش از ۱۶۵ ملیت در اين هواپيمايي كار مي كنند.

خط مشی امارات برای ایجاد کارآفرینانه برای کارکنان خود، شرکت هواپیمایی به طور مرتب کارمندان خود را درگیر می کند و استعدادهای خود را در سراسر عملیات خود از طریق طرح های مختلف به رسمیت می شناسد.

هواپيمايي امارات روزانه بین فرودگاه بین المللی دبی و فرودگاه اینچون پرواز می کند که توسط هواپیمای A380 شناخته می شود و در یک پیکر بندی سه طبقه قرار دارد. امارات به ترجیحات قومی مسافران و ذائقه ها در پرواز به مقصد های متعدد در سراسر جهان کمک می کند، به مسافران اجازه می دهد تا از غذاهاي منطقه ای الهام گرفته از مواد تازه تهیه شده محلی تهیه شده را انتخاب کنید.

درباره هواپيمايي امارات

مرکز رسانه ما شامل تمام به روز رسانی های کسب و کار ما، از جمله آخرین اخبار مطبوعاتی و مقالات و جزئیات تماس با ما است. هواپيمايي امارات در سال ۱۹۸۵ شروع به كار كرد، زمانی که با دو هواپیما آغاز شد. امروزه ما با بزرگترین ناوگان ایرباس A380s و Boeing 777s در جهان پرواز میکنیم، و مشتریان ما را از آخرین و کارآمدترین هواپیمای گسترده در آسمان لذت می برند.

منبع

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =