ویزای کشور مالت را چگونه بگیریم

کشور مالت عضو انحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای سفر به این کشور نیاز به ویزا شنگن دارید . حضور شخص متقاضی جهت مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت جهت دریافت ویزا الزامی می باشد . مالت در ایران سفارت ندارد ولی سفارت اتریش در ایران امور مربوط به ویزا مالت را انجام می دهد .

آدرس و تلفن سفارت اتریش جها مراجعه حضوری : نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵ و تلفن : ۲۲۷۵۰۰۳۸ می باشد .

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت اتریش در تهران به نشانی اینترنتی : www.bmeia.gv.at مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مالت :

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید ) .
  • کارت ملی و شناسنامه .
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  • بیمه مسافرتی .
  • سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما .

با توجه به قوانین جدید کشور مالت با خرید آپارتمان در این کشور امکان دریافت اقامت کشور مالت وجود دارد .

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code