تمامی اطلاعات راجب به ویزای شینگن

طبق قراردادی که میان کشورهای اروپایی در سی سال پیش امضا شد، می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا که عضو پیمان شینگن هم هستند، معمولا به مدت ۳ ماه سفر کرد.

ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا به این چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن که عبارتند از: اتریش، بلژیک،چک،مجارستان، فرانسه، آلمان، هلند، ایتالیا و… به طور کلی تعداد ۲۶ کشور، میتوان سفر کرد.

اما باید بدانید چند کشو اروپایی عضو این پیمان نیستند مثل: انگلیس، بلغارستان، رومانی، کرواسی و … . در ادامه برای داشتن اطلاعاتی بیشتر این مطلب را بخوانید.

ویزای شینگن سندی است که برای سفر  و یا دیدار از کشورهای منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می شود. در زیر یک نمونه از تصویر ویزای شینگن را می بینید.

منطقه ی شینگن شامل ۲۶ کشور است که با یکدیگر توافق کرده اند شهروندان شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند. از میان ۲۶ کشور متعهد به توافق نامه یا پیمان شینگن، ۲۲ کشور عضو اتحادیه ی اروپا و ۴ کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) هستند.

منطقه ی شینگن اکثریت کشورهای اروپایی را به جز بریتانیا و کشورهایی نظیر رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند در بر می گیرد، که به زودی این کشورها نیز عضو شینگن خواهند شد. با این حال، کشورهایی نظیر نروژ، ایسلند، سوییس، و لیختن اشتاین عضو اتحادیه ی اروپا نیستند، ولی جزء کشورهای منطقه شینگن هستند و از مزیت مسافرت آزاد در این منطقه بهره مندند.

کشورهای عضو شینگن

در ادامه فهرست کشورهای عضو ویزای شینگن یا به عبارتی لیست کشورهای شینگن را ملاحظه می فرمایید. با کلیک بر روی نام برخی کشورهای زیر که ابر پیوند دارند می توانید وارد وب گاه سفارت آنها در ایران شوید و به اطلاعاتی بیش تر راجع به مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن ، شرایط اخذ ویزای شینگن ، فرم درخواست ویزای شینگن ، هزینه ویزای شینگن ، و سایر اطلاعات مرتبط برای هر یک از این کشورها دست یابید.

نکته:تمامی لینک های زیر نحوه گرفتن ویزای همان کشور را توضیح داده است.

چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟

شهروندان کشورهای غیر عضو شینگن برای ورود به قلمروی شینگن الزاما به ویزای شینگن نیاز دارند. هرچند، موارد استثنائی نیز برای این قانون وجود دارد:زیرا برخی از کشورهایی که عضو پیمان شینگن نیستند، هم چنان می توانند بدون ویزا به قلمروی شینگن وارد شوند.

مدارک لازم برای ویزای شنگن

به منظور سفر به یک یا چند کشور حوزه ی شینگن، طبق آن چه پیش تر گفته شد، باید با مراجعه به سفارت/کنسولگری های معین درخواست ویزای شینگن نمود. هرچند، مانند نحوه ی درخواست ویزا از هر کشور دیگر، داشتن برخی شرایط خاص برای پیگیری درخواست الزامی است.

هم چنین فرم درخواست ویزای شینگن یک سند رایگان است که می توانید مستقیما از وب گاه های سفارت خانه های کشورهای عضو شینگن دریافت کنید.

انواع ویزای شینگن

بر اساس ماهیت/اهداف سفر، انواع ویزای شینگن وجود دارد که از جانب سفارت/کنسولگری های معین صادر می شوند.

۱٫ ویزای عادی شینگن (USV)

ویزای عادی شینگن به مثابه ی روادید یکی از کشورهای عضو منطقه ی شینگن برای حمل ونقل یا اقامت در منطقه ی مورد نظر است که برای مدت زمانی خاص و حداکثر تا ۹۰ روز در هر دوره ی شش ماهه اعتبار دارد که از تاریخ ورود شخص به منطقه ی شینگن آغاز می شود. با توجه به اهداف سفر، ویزای عادی شینگن به سه دسته ی “ A ” ، “ B ” ، و “ C ” تقسیم می شود.

۲٫ ویزای معتبر در منطقه ی محدود (LTV)

این نوع از ویزا به شما اجازه می دهد فقط به کشور صادرکننده ی ویزای شینگن یا در برخی موارد، به کشورهای دیگری از منطقه ی شینگن سفر کنید که نام ها آنها به صورت خاص هنگام درخواست ویزا ذکر شده باشند. به غیر از کشورهایی که نام شان هنگام درخواست ویزا ذکر شده اند، این گونه ی خاص ویزا برای سفر به کشورهای دیگر عضو شینگن که نامی از آنها برده نشده اند، معتبر نیست.

۳٫ ویزای ملی

ویزای ملی دسته ی “D ” به افرادی اعطا می شود که برای تحصیل، کار یا اقامت دائم وارد یکی از کشورهای شینگن شوند. البته ویزای ملی به افرادی اعطا می شود که قصد دارند در دوره ی زمانی خاص یا با هدفی مشخص در یکی از کشورهای شینگن اقامت کنند که پس از پایان دوره ی مشخص باید به کشورشان بازگردند.

هزینه ویزای شینگن

هنگام درخواست ویزا، هر یک از درخواست کنندگان ملزم به پرداخت هزینه ی غیرقابل استرداد برای ویزا هستند. هزینه ویزای شینگن بسته به نوع ویزا، سن درخواست کننده و برخی موارد دیگر متفاوت است.

هزینه ویزای شینگن به طور معمول (به یورو)

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی ۶۰٫۰۰ یورو
  • ویزا برای اقامت کوتاه، کم تر از ۹۰ روز ۶۰٫۰۰ یورو
  • ویزا برای اقامت طولانی، بیش از ۹۰ روز ۹۹٫۰۰ یورو

بیمه مسافرتی ویزای شینگن

شهروندان کشورهایی که برای ورود به منطقه ی شینگن ملزم به دریافت ویزا هستند، چه به صورت فردی یا گروهی یا توریستی، و چه با هدف کسب و کار ملزم به خرید بیمه مسافرتی هستند که تمام روزهای اقامت شان را در منطقه ی شینگن پوشش دهد.

این بیمه باید در سراسر قلمروی کشورهای عضو شینگن معتبر باشد و تمام دوره ی زمانی را که شخص قصد اقامت یا عبور از این منطقه را دارد، پوشش دهد. حداقل پوشش باید ۳۰،۰۰۰ یورو باشد!

پرسش و پاسخ های متداول درباره ویزای شینگن :

بعد از صدور ویزا، چه مدت می توانم در منطقه ی شینگن اقامت داشته باشم؟

با توجه به نوع ویزایی که از جانب سفارت/ کنسولگری مشخص در هر یک از کشورهای عضو شینگن صادر می شود، بر اساس ماهیت سفر و دیگر مقتضیات مربوطه محدودیت های مختلفی برای هر ویزای خاص اعمال می شود. با این حال، متداول ترین نوع ویزایی که به مسافران اعطا می شود در هر دوره ی شش ماهه تا حداکثر ۹۰ روز بعد از تاریخ ورود اعتبار دارد.

در چه صورت اجازه دارم برای ویزای شینگن درخواست بدهم؟

گرفتن ویزای شینگن مثل هر ویزای دیگری شرایط خاصی را می طلبد. هر آدمی اجازه دارد برای ویزای شینگن درخواست بدهد، به شرطی که بتواند تمام مدارک مورد نیاز را به ترتیب ارائه کند و برای نگهداری از خود در طول اقامت اش در منطقه ی شینگن استطاعت مالی داشته باشد.

ویزای عادی شینگن چیست؟

با توجه به اهداف سفر، ویزای عادی شینگن به سه دسته ی “ A ” ، “ B ” ، و “ C ” تقسیم می شود.

  • دسته ی “ A ” به ویزای ترانزیت فرودگاهی گفته می شود که به دارنده ی آن اجازه می دهد بدون وارد شدن به کشورهای منطقه ی شینگن، تنها در محدوده ی بین المللی فرودگاه های این کشورها تردد کند. ویزای ترانزیت فرودگاهی برای افرادی الزامی است که از یک کشور غیر شینگن به کشور غیر شینگن دیگر مسافرت می کنند و باید در یکی از فرودگاه های کشورهای عضو شینگن هواپیمای شان را عوض کنند.
  • دسته ی “B” به ویزای ترانزیتی گفته می شود که به دارنده ی آن اجازه می دهد ظرف حداکثر پنج روز با وسیله ی نقلیه ی شخصی، اتوبوس، یا هواپیمای شخصی به مقصد یک کشور غیر شینگن از منطقه ی شینگن عبور کند.
  • دسته ی “C” به ویزای کوتاه مدتی گفته می شود که به دارنده ی آن اجازه می دهد بسته به مدت اعتبار ویزای اش، دوره ی زمانی معینی را در کشورهای عضو شینگن اقامت کند.

بلیط اینترنتی پرواز ( برنامه اینترتنی سفر پرواز ) برای درخواست ویزا چیست؟

بلیط اینترنتی پرواز سند پذیرفته شده ای در مورد برنامه ی زمانی یک پرواز خاص است که به صورت آنلاین قابل تایید است.

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code